معاون هماهنگی و پیگیری معاون اجرایی رئیس جمهور گفت: فیلترینگ در سه نوبت تا عید برداشته خواهد شد.
به گزارش خبرنگار مهر، مجید فراهانی رئیس شورای مرکزی حزب ندای ایرانیان و معاون هماهنگی و پیگیری معاون اجرایی رئیسجمهور در هشتمین کنگره حزب ندای ایرانیان، بیان کرد: حزب ندای ایرانیان همواره بر رفع مشکلات مردم تاکید داشته و برطرف شدن مشکلات و مسائل ریز و درشت جامعه را مورد توجه قرار داده است.
وی افزود: روی کار آمدن دولت چهاردهم کمترین ثمرهاش این بود که سایه جنگ را از کشور دور کرده است. جنایتکاران صهیونیست برنامهریزیها کرده بودند برای اینکه پای ایران را به جنگ بکشانند. آنها برنامههای جدی برای هدف قرار دادن زیرساختهای کشور داشتند.
رئیس شورای مرکزی حزب ندای ایرانیان، اظهار کرد: حزب ندای ایرانیان نسبت به تشدید فیلترینگ، اخراج اساتید و برخوردهای نامناسب انتظامی و امنیتی شجاعانه ایستادگی کرده است. ما گشایش فضای اقتصادی کشور را در ارتباط آزاد دوستانه با تمام کشورهای دنیا و تصویب fatf و نداشتن رویکرد تخاصم با دنیا، میدانیم.
فراهانی همچنین با اشاره به اینکه فیلترینگ در سه مرحله تا عید برداشته خواهد شد، بیان کرد: سایر امور نیز با توجه به مقدورات در حال پیگیری است.
تحلیل خبر
دور شدن سایه جنگ از کشور
دکتر محمدمهدی جعفری زاده
معاون هماهنگی و پیگیری معاون اجرایی رئیس جمهور گفته است: «روی کار آمدن دولت چهاردهم کمترین ثمرهاش این بود که سایه جنگ را از کشور دور کرده است»
به طور قطع و یقین، جنگ به سود هیچ کشوری نیست. حتی کشوری که خود را فاتح و پیروز جنگ میداند در جمعبندی پایانی به این نتیجه میرسد که نه تنها سودی از کشتار و ویرانگری نبرده بلکه خسارتهای اقتصادی، نظامی، سیاسی و اجتماعی زیادی متحمل شده است. شاید خسارتهای سیاسی و اجتماعی بیشتر از خسارتهای اقتصادی و نظامی باشد چرا که در بُعد سیاست خارجی، همه کشورها جنگ را از هر طرفی شروع شود و یا ادامه یابد، محکوم میکنند و اما از منظر اجتماعی یعنی دیدگاه مردم جهان و به ویژه مردم کشور خودش، با نارضایتی عمومی و ملی مواجه میشود. پس هم در داخل و هم در خارج کشور، هیچ دیدگاه مثبتی نسبت به جنگ و فاتح آن وجود ندارد. لذا اگر دولتی موفق شود که سایه جنگ را از کشورش دور کند، بزرگترین خدمت را به مردم و به حکومت کرده است. به مردم چرا؟ چون همه مصیبتها و خسارتهای جانی و مالی و ...به مردم وارد میشود اما به حکومت چرا؟ چون در پرتو جنگ، اداره کشور، سختتر شده و در پارهای مواقع، موجودیت حکومت به خطر میافتد.
پس عاقلانه آن است که کشور به سمت جنگ، به ویژه جنگ با کشورهای قدرتمند، سوق داده نشود و اگر قدرتهای جهانی خواستند با لطایف الحیل، کشوری را به جنگ بکشانند، مسئولان آن کشور در دام جنگ نیفتند.