در انتخابات ریاست جمهوری یازدهم از جمع نامزدها و کاندیداهای داوطلب، تنها شش تن در این رقابتها تأیید شدند که در نهایت، دکتر حسن روحانی که دیدگاه متفاوت و معتدلی نسبت به دیگر کاندیداهای اصولگرا و محافظه کار داشت مورد اقبال عمومی قرار گرفت و بیش از 5 رقیب خود رأی آورد و راهی ساختمان پاستور شد.
نتیجه انتخابات معنا و مفهومش این بود که بیش از نیمی از افراد جامعه از دیدگاه و نظرات اصولگرایان و عملکرد دو دولت نهم و دهمشان حمایت و پشتیبانی نمیکنند و یا راضی نبوده اند. با این حال تحرکاتی که در برخی نقاط در عزل و نصب استانداران صورت گرفت، باز نشان از نادیده گرفته شدن خواست بخش عمده جامعه از سوی برخی جناحها و طیفهایی که در انتخابات مورد بیمهری مردم قرار گرفته بودند داشت. چرا که تلاش شد تا جلوی انتصاب افرادی که فراجناحی به حساب می آمدند را نیز بگیرند.
شاید به نوعی آنچه در تشکیل کابینه رخ داد، در جابجایی در استانها نیز باید تکرار میشد. خوشبختانه در استان فارس تا حدودی خواست مردم مورد توجه قرار گرفت و استانداری حداقل فراجناحی در این سمت قرار گرفت.
اما کار با حضور استاندار در استانداری تازه آغاز شد. چرا که مردم از فردای انتخابات ریاست جمهوری خواهان تغییرات در مدیریت استان، شهرستان و حتی بخشها بوده اند. یعنی کم نیستند شهرها و بخشهایی که مردم، خواهان تغییر فرماندار و بخشدارشان بوده و هستند. اما این مهم به راحتی قابل انجام نبوده و نیست. چرا که باز برای تحقق و توجه به خواست و تقاضای مردم، سنگ اندازیهایی صورت گرفته و میگیرد.
متأسفانه هنوز برخی از مسئولین در برخی شهرستانها و بخشها حاضر به قبول واقعیتها نیستند. اگر دکتر حسن روحانی با شعار تشکیل دولت تدبیر و امید و اعتدال توانسته است نظرات و رأی مردم را به خود جلب کند و اختصاص دهد، این بدان معناست که در قبال قولها و وعدههایی که داده است در عزل و نصب استانداران، فرمانداران و مسئولین، منافع و خواست مردم را باید لحاظ کند. یعنی حداقل همان کاری را کند که اصولگرایان و محافظه کاران در تشکیل کابینه و عزل و نصبهایشان انجام داده اند. اما متأسفانه امروز در برخی نقاط و شهرها، بدبختانه افراد صاحب نفوذ، روند و راه تحقق خواست مردم را سد کردهاند و با تأخیر انداختن تلاش میکنند تا افراد مورد نظر خودشان را در پستهایی که مردم خواهان تغییر و جابجاییشان هستند قرار دهند و اراده خودشان را بر حقوق مردم ارجح و مقدم میدانند.
بی شک این روند علاوه بر آنکه موجب دلسردی و ناامیدی مردم میگردد، باعث صرف وقت و انرژی استاندار محترم فارس برای حل و کاهش مشکلات و معضلات پیش روی استان و شهرستان و بخشها میشود.
و اما با سخنانی که ریاست جمهور در نشست دو روزه استانداران ایراد نمود و تأکید وی بر بازی برد - برد به جای بازی برد و باخت در انجام امور مردم، لازم است که حداقل استاندار فارس این پیام واضح و روشن را در انتصابات خویش لحاظ کند و جلوی ناامید کردن مردم را با انتصاب فراجناحی بگیرند.
یعنی با وجودی که حق مردم و خواست مردم است که مسئولین در استان و شهرستانها از طیف و جناح مقابل جریانات بازنده انتخابات باشند، دکتر احمدی استاندار محترم حداقل با توجه به رأی و نظر مردم، افرادی فراجناحی را در انتصاب فرمانداران، بخشداران و دیگر سطوح مدیریتی استان قرار دهند. کسانی که به سمت افراد صاحب نفوذ تمایل ندارند و امانت داران مردم هستند.
البته این کار باید با حوصله، با تدبیر و بازبینی میزان آرای مردم در نقاط مختلف استان صورت گیرد.
اگر جایی مردم از کاندیداهای اصولگرایان و محافظه کاران در انتخابات ریاست جمهوری حمایت و پشتیبانی نموده اند، مسئولین و مدیرانشان را که گرایشات فراجناحی دارند، از آن طیف و جناح انتخاب و انتصاب کنند و این روند را نیز برای اکثریت نقاط و شهرها و بخشها که مردم خواهان تغییر و جابجایی و انتصاب افرادی که اعتدالگرا و منصفند و به سمت و سوی گروههای بازنده انتخابات گرایش ندارند را جایگزین
نمایند.
شاید لازم به یادآوری باشد که مردم، خواهان پایان خط بازی و سیاسی کاری مدیرانی هستند که طی مدت خدمتشان به جای توجه به خواست و مطالبات مردم، منافع و سیاستهای جناحی و حزبیشان را پیش بردهاند، پس اگر قرار باشد استاندار محترم بازی برد - برد را برای خدمت به استان و مردم جای جای آن سرلوحه کار خویش قرار دهند، باید جلوی تحمیل اراده و خواست افراد و گروه و جناح خاصی را بر مطالبات اکثریت مردم بگیرند تا ضمن برآوردن رضایت نسبی مردم، روند خدمات رسانی به شهروندان و هم استانیها تسریع گردد.