يكي از آفتهايي كه در حوزه اجرايي شهرستان شاهد آن هستيم عزل و نصبها بر اساس برخي سفارشات و روابط خارج از قاعده است. دعوا و درگيريها بر سر همين عزل و نصبها به بياعتماديهاي عمومي منجر ميشود كه به جاي آن بايد لياقتها و شايستگيها مدنظر قرار گرفته و مورد توجه باشد.جايگاه مجلس جايگاهي ارزشمند در تدبير امور و نگاه كلان به مصالح جامعه است و نبايد نمايندگان با اين حساسيت به كارهاي كوچكي نظير عزل و نصب مديران همت كرده و از وظيفه خطير خود غفلت كنند.اين دخالت در عزل و نصب ها سوالاتي را در ذهن مردم بوجود مي آورد از جمله:
1. چرا نمايندگان كه جزء قوه مقننه هستند در انتخاب مسئولين ادارات كه تماما دولتي يا نيمه دولتي هستند دخالت دارند؟!
2. آيا باتوجه به اصل استقلال قوا كه در قانون اساسي مورد قبول قرار گرفته است دخالت قوه مقننه در مجريه نيست؟!
3. يكي از وظايف نمايندگان نظارت بر قوه مجريه است آيا نمايندگان بر مسئولي كه رفاقت يا رابطه نسبي يا سببي دارد مي تواند بهتر نظارت كند يا بر مسئول ناآشنا؟!
4. آيا دولت جمهوري اسلامي ايران به معناي اخص كلمه معيار و ضابطه اي براي انتخاب رئيس يك اداره يا دانشگاه و ..... ندارد؟
5 . اگر مسئولين بر اساس ضوابط اداري و تخصصي دست به انتصاب افراد داراي تجربه و كاردان بزنند. آيا مسئولي با اين مشخصات نمي تواند با نماينده اي كه هدفش خدمت است همسو شود؟!
شايد هدف ديگري در پشت ماجرا است كه پاسخ سوالات فوق را با مشكل مواجه ميكند ولي تمام بندهاي فوق در پشت ظاهر اين كلام قشنگ پنهان است (ما براي خدمت مسئولين را عوض مي كنيم)
اي كاش مسئولين رده بالاي استان و شهرستان رسالت خود را مبني برعزل و نصب مسئولين شهرستان با ضوابط و اجراي درست قوانين انجام دهند و نماينده شهرستان نيز بجاي صرف انرژي براي اين كارها به فكر اشتغال جوانان و آباداني و نظارت بر عملكرد دستگاه هاي دولتي و ... باشد.